UDDANNELSE

2014 – 2017
Bachelor i Grafisk Kommunikation på Skolen for Visuel Kommunikation

Som navnet på både skolen og uddannelsen lægger op til var der her stort fokus på kommunikation. Af nogle af branchens topfolk lærte vi at udarbejde kommunikation lige fra research og analyse til den endelige grafiske fremstilling – alt sammen med kreativitet og idegenerering i højsædet.

2012 – 2014
Multimediedesign på Erhvervsakademi Sydvest (EASV)

Denne uddannelse ser jeg som min grunduddannelse, hvor jeg fik afprøvet en lang række kommunikations-, designmæssige- og tekniske fag. Derudfra valgte jeg min karriereretning inden for feltet.

2009 – 2012
HHX (med marketing i fokus) på Erhvervsgymnasium Grindsted

Under min HHX fik jeg en stor mængde grundviden inden for business og det var her min interesse for kommunikation og markedsføring opstod.

EVNER

KOMPETENCER

Logoer og identiteter Avanceret
Layout Avanceret
Tekstskrivning Avanceret
Grafik Avanceret
Strategi, koncept og branding Øvet
Billedredigering Øvet
Kampagneudvikling Øvet
Sociale medier Øvet
Animation og film Basis
Fotografering Basis

SOFTWARE

id
ai
psd
acrob.
ae
pr
office

På en skala fra basis (1/4) til ekspert (4/4)

ERFARING

AUGUST 2007 – APRIL 2019
Kantinemedhjælper hos Helle Hallen

I Helle Hallen lavede jeg grillmad i cafeteriet, assisterede med tilberedelse af mad til møder og fester og serverede ligeledes også. Derudover deltog jeg i almindelig køkkenrengøring og var desuden generelt med til at hjælpe og servicere kunderne.

JUNI 2017 – FEBRUAR 2019
Grafisk designer hos AD Libitum – grafisk bureau

Mine opgaver bestod først og fremmest i, at hjælpe min andel af kunderne, som jeg servicerede og lavede opgaver for. Derudover var jeg ansvarlig for den interne markedsføring, hvilket blandt andet betyder, at jeg var med til at brande virksomheden og planlægge strategi. Jeg administrerede også vores sociale medier, hvor jeg planlagde og udarbejdede indhold hertil.

FEBRUAR 2017 – APRIL 2017
Praktik under min bachelor hos AD Libitum – grafisk bureau

Her fik jeg en forsmag på, hvordan det er at arbejde på et bureau og jeg prøvede at arbejde med en lang række forskellige formater.

JANUAR 2014 – MARTS 2014
Praktik under min multimediedesign udd. hos Grafisk Trykcenter

Sammen med de andre 3 praktikanter (1 multimediedesigner og 2 markedsføringsøkonomer) lavede jeg intern markedsføring, som blandt andet betød opsætning af en række produkter samt fotografering i et fotostudie med efterfølgende billedebehandling.

SPROG

Dansk Fødesprog
Engelsk Flydende

INTERESSER

DET, JEG ER TOSSET MED

Design og kommunikation
Træning og sundhed
Kæreste, familie og venner

DET, JEG GODT KAN LIDE

Mad og opskrifter
Tøj og mode
Arkitektur og indretning

KVALITETER

En teamplayer, der tror på kvalitet frem for kvantitet og som elsker at udfordre det forventede!

Kvalitet har stor betydning for mig, og de valg jeg tager – både personligt og professionelt. Nogle vil kalde mig perfektionistisk (og jeg vil give dem ret), men jeg ser det som en force, da det kommer mig til gode ved at gøre mig ambitiøs. Et område hvor mine ambitioner især kommer til udtryk, er ved hele tiden at have lysten til at lege med, hvad der forventes. Jeg er stor fortaler for at skubbe grænser og tænke nyt, da jeg mener at det giver løsninger kant og er med til at tilråbe opmærksomhed. Jeg tror desuden på, at der kommer de bedste resultater ud af et godt samarbejde. Her er ærlighed og åben kommunikation fundamentet – og en betingelse for, sammen, at kunne skabe stærke løsninger.

Personligt er jeg meget social og udadvendt, men på en “nede på jorden familiemenneske”-agtig måde. Jeg smiler næsten altid. Det gør jeg, da jeg mener at hvis man smiler til verden, så smiler den tilbage til dig – og hvad er bedre end et stort smil? Jeg er et kreativt menneske til yderste hårstrå, hvilket også kan ses på mine interesser og hobbyer, som alle er nogle, hvor min kreativitet er i spil. Derudover så er jeg stor fan af dyr, og hvis jeg skulle vælge et dyr der beskriver mig, så ville jeg være en giraf, da jeg er mild af sind, men kan sparke hårdt om nødvendigt (foruden de lange stænger altså).